Zo werkt de MatchAB voor jou

rond_profiel

Maak een account aan en vul je profiel in

rond_kaartje

Vind een leuke job in de buurt en reageer

rond_interesse

Is er een match dan heb je een job

rond_euro

Kassa! Da’s makkelijk geld verdienen

Supersnel en leuk

Supersnel een leuke job bij jou in de buurt? Kijk op de kaart wat er te doen is. Reageer en voor je het weet heb je een match en een nieuwe job.

Jij bent ‘in control’

Je regelt helemaal zelf met wie, wanneer en waar je werkt. Zo past je job altijd prima binnen je drukke leven. Net zo makkelijk!

Geen gedoe

Een sollicitatiebrief schrijven, op gesprek komen? Doen we niet aan. Solliciteren doe je gewoon met de app door op de knop “interesse” te klikken. Heeft het bedrijf dat ook dan is er een match en kun je aan de slag. Simpel toch!

Snel je geld 

Werk je via de MatchAB dan krijg je altijd een goed salaris volgens de laatste CAO en uitbetalen doen we op vrijdag zodat je nog vóór het weekend je geld hebt.

Coole extra’s

Met de MatchAB dan verdien je niet alleen geld.
 Je doet meteen ook relevante werkervaring op. Maar leuker nog: MatchAB heeft een uniek BONUSSYSTEEM. Daarmee spaar je ook nog eens voor coole extra’s zoals tickets voor festivals, goodies en gadgets.

Download de MatchAB

Vind vandaag nog flexibel werk bij jou in de buurt!

Ben je reeds aangemeld bij Abeos, dan kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord die je ook voor de flexportal gebruikt. Weet je het  wachtwoord niet meer, druk dan eerst op inloggen en vervolgens op wachtwoord vergeten, weet je je gebruikersnaam (het e-mailadres) niet meer, druk dan op onderstaande button.

De meest gestelde vragen op een rijtje

De MatchAB is voor iedereen die direct, snel en makkelijk een passende baan en/of personeel zoekt.

MatchAB spreek je uit als Match App.

MatchAB bevat veel verschillende vacatures. Van korte eenmalige opdrachten tot langdurige banen in de sectoren agrarisch, bouw, food, groenvoorziening, grond-, weg- & waterbouw, horeca, tuinbouw, veterinaire branche en de zakelijke dienstverlening.

Je hebt interesse, dat is mooi. Je hoeft de MatchAB nu alleen nog maar te downloaden via een van de links op deze website en een account aan te maken. Dat is alles!

In de vacature vind je de datum waarop het werk begint. Is er een match tussen jou en de werkgever dan ontvang je automatisch een uitzendbevestiging met daarop alle informatie die je nodig hebt, zoals de contactgegevens van de opdrachtgever, het adres van de werklocatie, de duur van de opdracht en het tijdstip waarop je verwacht wordt. Omdat we weten dat je druk bent, sturen we je ook nog even een sms met alle benodigde informatie. Heb je daarna toch nog vragen, dan kun je de contactpersoon van de opdrachtgever bellen.

Alle contacten met de opdrachtgever lopen via de app. Is er een match? Dan ontvang je automatisch de contactgegevens van de werkgever. Je kunt dan rechtstreeks contact opnemen via telefoon of chat, maar je kunt ook de videofunctie gebruiken. Is de opdrachtgever na meerdere pogingen niet bereikbaar, neem dan contact op met ons via telnr. 06-21853442.

We hopen het natuurlijk niet, maar het kan altijd gebeuren dat je ziek wordt. Dit is vervelend voor alle betrokkenen partijen. Neem bij ziekte daarom altijd zo snel mogelijk voor de aanvang van het werk telefonisch contact op met de werkgever. Hij kan dan nog tijdig vervanging regelen. Ook is het van belang dat je ons zo snel mogelijk op de hoogte brengt. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze support via telnr. 06-21853442.

Kun je om wat voor reden dan ook niet werken? Neem dan onmiddellijk telefonisch contact op met jouw opdrachtgever. De contactgegevens staan op de uitzendbevestiging. Daarnaast neem je ook contact op met ons via telnr. 06-21853442.

Het is natuurlijk super om te horen dat de opdrachtgever zo tevreden over je is dat hij je in dienst wil nemen, maar je mag dit aanbod niet zomaar accepteren. Neem altijd eerst contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is. Dit kan via telnr 06-21853442 of per e-mail: support@matchab.nl

Alle gewerkte uren voer je in via de app. Hiervoor ga je in de app naar je en klik je op . In de portal kun je vervolgens onder je uren invoeren en inleveren. Na goedkeuring door de opdrachtgever zorgen wij er voor dat je wordt uitbetaald.

Ontdek je een fout en heb je de uren al ingeleverd, stuur dan een berichtje naar de opdrachtgever en vraag of hij jouw uren afkeurt. Daarna kan je de uren opnieuw invullen en inleveren.

In de vacature staat welk brutoloon, welke cao en functie van toepassing is. Afhankelijk van de cao heb je recht op vergoedingen, toeslag en/of overuren. Meer informatie hierover vind je in de uitzendbevestiging die je krijgt toegestuurd bij een match. Deze informatie is terug te lezen in de app.

Meld direct alle incidenten op de werkvloer, in de app of op de website waarvan je denkt “dit is niet goed!” Stuur ons een e-mail support@matchab.nl met daarin je bevindingen.