Zo werkt de MatchAB voor bedrijven

account_bedrijf

Maak een account aan en wacht op verificatie

rond_kaartje

Plaats een vacature en vind kandidaten

favorieten

Bewaar geschikte kandidaten in je favorieten

kandidaat

Selecteer en accepteer kandidaten. Klaar!

Download de MatchAB

Vind vandaag nog flexibele medewerkers bij jou in de buurt!

De meest gestelde vragen op een rijtje

De MatchAB is voor iedereen die direct, snel en makkelijk een passende baan en/of personeel zoekt.

MatchAB spreek je uit als Match App.

De MatchAB is op dit moment actief in de gehele provincie Flevoland. Andere provincies volgen binnenkort.

Nadat u de MatchAB heeft gedownload via de Apple store, Google Play of één van de links op deze website kunt u zich aanmelden en een account aanvragen. Wij nemen dan telefonische contact met u op en voorzien u van een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u kunt inloggen.

De kandidaten in de MatchAB zijn studenten die beschikbaar zijn voor korte eenmalige opdrachten tot en met langdurige banen en op zoek zijn naar werk in de sectoren agrarisch, bouw, food, groenvoorziening, grond-, weg- & waterbouw, horeca, tuinbouw, veterinaire branche en de zakelijke dienstverlening.

Maak een korte, duidelijke omschrijving van uw bedrijf en de vacature die u beschikbaar hebt. Hoe beter u uw functie, bedrijf, werkzaamheden en aanbod promoot, hoe groter de kans dat kandidaten voor u kiezen.

U bepaalt zelf het loon voor de uitzendkracht. Dit doet u in de app. U kiest de functie en het loon dat past bij de werkzaamheden. Dit loon moet minimaal gelijk zijn aan dat van vaste krachten die vergelijkbare werkzaamheden uitvoeren.

Is er een match tussen u en een kandidaat, dan ontvangt u automatisch een uitzendbevestiging met daarop alle informatie die u nodig heeft, zoals de contactgegevens van de kandidaat, de functie en het afgesproken loon. Omdat we weten dat u druk bent, sturen we u ook nog even een sms met alle benodigde informatie. Wenst u daarna toch nog aanvullende informatie dan kunt u contact opnemen met de kandidaat.

Kan het werk om welke reden dan ook niet starten? Neem dan uiterlijk 24 uur voor de geplande aanvang van het werk contact met ons op via telnr. 06-21853442.

Alle contacten met de kandidaat lopen via de app. Is er een match? Dan ontvangt u automatisch de contactgegevens van de kandidaat. U kunt dan rechtstreeks contact opnemen via telefoon of chat, maar u kunt ook de videofunctie gebruiken. Is de kandidaat na meerdere pogingen niet bereikbaar, neemt u dan contact op met ons via telnr. 06-21853442.

U kunt in dit geval het beste contact opnemen met support@matchab.nl. Zorg dat u alle informatie over de vacature en de urenverantwoording meestuurt. Doe dit zo snel mogelijk, zodat wij de juiste uren kunnen verwerken.

De uitzendkrachten worden betaald via MatchAB. Nadat de uren in de app zijn goedgekeurd betalen wij de uren zo snel mogelijk uit. Dit doen we wekelijks.

U ontvangt wekelijks een factuur. De betaaltermijn is 14 dagen. U kunt ook kiezen voor automatische incasso.

Meld direct alle incidenten op de werkvloer, in de app of op de website waarvan u denkt “dit is niet goed!” Stuur ons een e-mail support@matchab.nl met daarin uw bevindingen.

Wij vinden het natuurlijk fantastische dat u zo tevreden bent over een kandidaat dat u hem een dienstverband wilt bieden, maar het is niet toegestaan om een uitzendkracht die wordt bemiddeld via MatchAB direct of indirect via derden over te nemen. Dit geldt zowel gedurende de looptijd van de vacature, als binnen een periode van zes maanden na beëindiging van de vacature. Uiteraard denken wij graag met u mee en bekijken we wat mogelijk is. Hiervoor kunt u contact opnemen met MatchAB via telnr 0900-9896.

We hopen het uiteraard niet, maar komt een kandidaat niet opdagen dan is dit natuurlijk uiterst vervelend en gaan wij ons best doen om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Dat kan bijvoorbeeld door een kandidaat uit onze reservepool in te zetten. Neemt in dat geval daarom zo snel mogelijk telefonisch contact met ons via telnr. 06-21853442.